Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Düştü - Istanbul Ve Izmir E Meteor Dustu Mu Iste Meteor Dusme Ani _ Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu argüman edilen i̇zmir'e meteor düştü iddiası!

Izmire Meteor Düştü - Istanbul Ve Izmir E Meteor Dustu Mu Iste Meteor Dusme Ani _ Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu argüman edilen i̇zmir'e meteor düştü iddiası!. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Peki, meteor düşmesi son dakika! Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi.

İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor.

Bhbvsnp16gpaum
Bhbvsnp16gpaum from iatkv.tmgrup.com.tr
Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti.

Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi.

U6f6dh8ytb8l M
U6f6dh8ytb8l M from abcgazetesi.com
Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor.

Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Dün gece i̇zmire meteor düştü. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor.

Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri
Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi.

Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum.

Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.